RVS draaien

Specialisme
CNC Verspanen

Het laten draaien van onderdelen die gemaakt zijn van RVS is één van de specialismes binnen CNC Verspanen. In samenwerking met ons uitgebreide netwerk aan toeleveranciers beschikken wij over goed opgeleide operators met kennis van CNC-gestuurde draaibanken. Stuk voor stuk bezitten zij ruime ervaring en kennis, dat is terug te zien in de eindproducten die gerealiseerd worden.

Wij leveren onder andere draaiwerk en draaidelen voor de jachtbouw, voedingsmiddelen industrie, Food, Robotica, Petrochemische industrie, Machinebouw, Kranenbouw, Logistiek sector, Intern transport, scheepvaart, bouw en prototype industrie.

Draaien van RVS

Wij leveren RVS-onderdelen in kleine en grote series, voor enkelstuks of proto’s draaien wij onze hand ook niet om.

Bij CNC Verspanen leveren wij zowel eenvoudig draaiwerk als hoogstaand gecompliceerd draaiwerk, kleine of grote producten, langdraaien, enkelstuks, samples en grote series. Wij denken waar nodig graag met u mee en leveren altijd kwaliteit en maatwerk.

Nabehandelingen:
Veelal worden RVS-onderdelen geleverd inclusief polijsten, glasparelstralen, keramisch stralen of andere specifieke wensen.

Meer weten over het draaien van RVS?

Wenst u meer informatie over het laten draaien van onderdelen die gemaakt zijn van RVS? Onze specialisten vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact