Door onze kennis, jarenlange ervaring en ons netwerk aan toeleveranciers kan CNC Verspanen “alles” op het gebied van draai en freeswerk verzorgen. 

CNC Verspanen is de spil in het productie- of bestelproces om de juiste prijs kwaliteit verhouding aan te kunnen bieden aan haar klanten. 

Niet alleen op het gebied van verspanen zijn wij sterk, maar ook het ontzorgen in laser– en watersnijden, zetten, assembleren, montage, lassen en nabehandelingen behoren tot de mogelijkheden.

Bestanden aanleveren

Indien het voor u mogelijk is zien wij graag een STP of STEP-file en een daarbij behorende PDF bij de aanvraag. Uiteraard kunnen wij ook nog wat met een handgemaakte tekening op de achterkant van een sigarenkist.

Advies en offerte

Indien nodig geven wij jullie advies over maakbaarheid en nabehandeling van de producten en verzorgen hierna zo spoedig mogelijk de offerte.

CNCverspanen aan het werk

Materiaalleveranciers, gereedschapsleveranciers, Machines, toeleveranciers, na behandelaars, verpakkers en transporteurs zullen zorg dragen voor uw bestelde onderdelen.

Versturen of ophalen

Onze voorkeur heeft het versturen of bezorgen van de onderdelen naar onze klanten tegen marktconform tarief. Indien gewenst kunnen de onderdelen afgehaald worden.

Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!

Contact