Messing Frezen

Specialisme
CNC Verspanen

Het laten frezen van onderdelen die gemaakt zijn van messing is één van de specialismes binnen CNC Verspanen. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis en dat is terug te zien in de producten die gerealiseerd worden.

CNC Verspanen beschikt in samenwerking met haar leveranciers over een grote diversiteit aan freesmachines. Met deze machines is het mogelijk om producten aan meerdere zijden tegelijkertijd te bewerken, wat de doorlooptijd en de productmogelijkheden ten goede komt.

Wij leveren onder andere freeswerk en freesdelen voor de jachtbouw, voedingsmiddelen industrie, Food, Robotica, Petrochemische industrie, Machinebouw, Kranenbouw, Logistiek sector, Intern transport, scheepvaart, bouw en prototype industrie.

Frezen van messing

CNC Verspanen levert diverse opdrachtgevers verschillende type onderdelen. Het frezen gebeurt op een zorgvuldige en zuivere manier door ervaren operators. Kwaliteit gegarandeerd.

Dankzij ons uitbreide netwerk van toeleveranciers en de kennis van onze medewerkers kunnen wij zowel eenvoudig als complex freeswerk met zeer nauwkeurige toleranties leveren.

Meer weten over het frezen van messing?

Wenst u meer informatie over het laten frezen van onderdelen die gemaakt zijn van messing? Onze specialisten vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact