Ontzorgen In Uw Draai- En Freeswerk

Ontzorgen van onze klanten is de juiste omschrijving voor CNCverspanen. Of het nu gaat om serieproductie of vijf vlaks frezen, bij CNCverspanen bent u aan het goed adres. Door onze jarenlange ervaring in verspanen en ons grote netwerk in kennis en toelevering kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst kunnen klanten de gehele aanvraag bij ons neerleggen. De klant heeft daardoor maar met één contactpersoon/projectleider te maken.

Seriewerk

Een deel van de werkzaamheden die CNCverspanen voor zijn klanten uitvoert is serieproductie. Aan de hand van de parameters bepalen wij of de werkzaamheden binnen onze deuren gebeurt, of dat wij de werkzaamheden bij een van onze gerenommeerde toeleveranciers neerleggen.

Enkelstuks

Enkelstuks of kleine series zijn dagelijkse werkzaamheden voor CNCverspanen. Door onze zeer toegankelijke besturingsprogramma’s en geavanceerde machinepark zijn wij gemakkelijk in staat om deze zeer uiteenlopende onderdelen te programmeren en te vervaardigen.

Manifolds

Manifolds of matrijzen zijn specialisme die wij ons, samen met onze partners, eigen hebben gemaakt.
Het 3D ontwerp van de klant kunnen wij eenvoudig uitlezen in onze programma’s. De bewerkingen worden van daaruit ingeregeld. Tevens wordt in deze fase van het traject bepaald welke machine meest geschikt is voor de specifieke werkzaamheden.