Wij zijn op zoek naar een medewerker V/M Binnendienst/ Bedrijfsbureau 20/ 24uur – 40uur

CNC Verspanen is een specialistisch handelsbedrijf in draai- en freeswerk in de ruimste zin van het woord.Door onze sterke groei en met oog op de toekomst zoeken wij een nieuwe collega Binnendienst / Bedrijfsbureau.

Wij zoeken een topper, een doorpakker, een op-pakker, iemand die een corrigerende tik kan uitdelen, maar ook kan incasseren en dit omzetten in een positief resultaat.

Als medewerk(st)er Binnendienst / Bedrijfsbureau krijg je een actieve rol binnen onze organisatie, samen met een collega maar ook zelfstandig zorg je er voor dat er administratieve zaken worden verricht welke nodig zijn om de order en bestelstromen binnen het bedrijf optimaal te houden. Denk hierbij aan de documentatie en controle van alle inkomende en uitgaande bestellingen. De lichte logistieke voorbereidingen zoals zendingen klaarmaken verpakken en of leveren neem jij ook op je.

Ben of ken jij iemand hiervoor? Bekijk dan de vacature op onze website: https://cncverspanen.nl/medewerker-v-m-binnendienst-bedrijfsbureau-20-24uur-24-30uur/ 😁